Imagináció Mérnökiroda logó

Levegővédelmi hatásterület lehatárolás
transzmissziós szoftver

Adatvédelmi irányelvek


Az Imagináció Mérnökiroda Kft. ezen adatvédelmi nyilatkozattal szeretné elkötelezni magát a biztonságos és megbízható internetes kereskedelem, a személyes adatok és személyiségi jogok védelme mellett.Az Ön által megadott személyes és céges adatokat (név, cím, telefonszám, adószám stb.) és az Ön felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag szerződéskötési, számlázási, információtovábbítási célokra használjuk fel. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság cégünket a "40889"-es regisztrációs számon tartja nyilván. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk!


1. Milyen személyes adatokat kérünk, és ezeket hogyan dolgozzuk fel?

a. Név nélküli adatok
Internetes oldalaink látogatása során általánosan hozzáférhető oldalainkon szabadon és név nélkül kereshet. Név nélküli internetes látogatását kizárólag statisztikai célokra használjuk fel, internetes megjelenésünk optimalizálására, a rendszer biztonságának növelésére, ezen rögzített adatok nem tartalmaznak semminemű személyes adatot. Rögzítésre csak a domain név, az IP-cím, számítógépe konfigurációja és böngészőjének típusa kerül. Szintén automatikusan rögzítjük azokat az internet-oldalakat, ahonnan Ön eljutott hozzánk, és azokat is, amelyeket nálunk látogatott, valamint a látogatás idejét és időtartamát. Az Ön személyére, felhasználói profiljára ezekből az adatokból nem lehet következtetni. Ön, mint magánfelhasználó, teljesen névtelen marad. Ezen felül böngészését nem követjük nyomon.
b. Feldolgozásra kerülő személyes adatok
Az ON-LINE Hatásterület Modellező Rendszer használatához szükséges regisztrációnál kérjük céges/személyes adatait. Ezek azok az adatok, amelyeket tárolunk és feldolgozunk, mert ezek mélkül nem tudnánk internetes szolgáltatást nyújtani.


2. Milyen célból kérjük személyes adatait?

Személyes adatait az Ön, illetve cége azonosítása érdekében kérjük. Az ON-LINE Hatásterület Modellező Rendszer használata során keletkező számlákat az Ön által megadott címre állítjuk ki. A rendszer használatát segítő újdonságokról, illetve új fejlesztésekről hírlevélben értesítjük azokat, akik ezt a regisztrációnál jóváhagyják.


3. Mikor kérjük személyes adatait?

Személyes adatait kizárólag a regisztráció során rögzítjük. MEzen kívül nem rögzítünk semmilyen adatot, tehát Ön teljesen névtelenül nézheti át és használhatja egyéb szolgáltatásainkat (pl. HERE maps -> EOV).


4. Ki férhet hozzá a személyes adatokhoz?

Adatai munkatársaink számára akkor válnak hozzáférhetővé, amikor az Ön ügyét dolgozzák fel és intézik. Figyelmüket felhívtuk arra, hogy a személyes adatokat kizárólag az adott feladat jogszerű teljesítéséhez használhatják, és hogy titoktartási kötelezettségük a tevékenység befejezte után is fennáll. Ezen felül munkatársaink behatóan ismerik az adatvédelmi jogokkal kapcsolatos jogi szabályozást, az adatok védelmére és titoktartásra kötelezettek, ezek megszegése esetén tisztában vannak a büntetőjogi következményekkel.


5. Milyen jogai vannak a felhasználónak személyes adatai tekintetében?

Felhívjuk a figyelmét az Adatvédelmi Törvényben lefektetett jogaira, különös tekintettel:
a. Tájékozódási jog
Az Adatvédelmi Törvény értelmében jogában áll az általunk rögzített adatairól felvilágosítást kérni. Ezt könnyen megteheti, ha az ON-LINE Hatásterület Modellező Rendszerbe történő bejelentkezés után a menüben a "Statisztika" menüpontra kattint, amely láthatóvá teszi az Ön által korábban megadott és nyilvántartott adatait.
b. Ellenvetési jog
Az Adatvédelmi Törvény értelmében joga van a nem megengedett adatok törlésére/korlátozására, a helytelen adatok helyesbítésére. Ezen kérés azonban nem érinti a számlázási és a könyvelési adatokat.
c. Helyesbítés, törlés, korlátozás
Az Adatvédelmi Törvény értelmében jogában áll adatainak törlését kérni, amennyiben rendszerünket nem kívánja tovább használni.


6. Titoktartás

A rendszerbe feltöltött adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, azokat az ipari projektekre jellemző módon üzleti titokként kezeljük: Titoktartási nyilatkozat


7. Kapcsolat

Amennyiben kérdése lenne,
szívesen válaszolunk!